Suport modern pentru televizor pivotant KM-1308 pentru TV 43"-90"

Capacitate maximă de încărcare 50 kg. rotație laterală de 30°, înclinare de 3° în sus și 15° în jos.

249,00 Lei 209,24 Lei fără TVA

buc. +
Adaugă în coș
Diagonala TV Diagonala TV 43 - 90" (109.2 - 228.6 cm)
VESA Standardul VESA (sau, de asemenea, standardul VESA) este desemnarea distanței dintre găurile de montare (lățime x înălțime) de pe spatele televizorului pentru montarea suportului. Valorile listate sunt cele suportate de suportul specificat (stand) od 200x100 mm do 600x400 mm
Capacitate Capacitate 50 kg

Cum să alegeți un suport pentru TV?

Prin ce e remarcabil

  • Capacitate de încărcare de până la 50 kg
  • Manipulare ușoară
  • Instalare ușoară fără unelte
  • Setarea unghiului de vizualizare ideal
  • Tipul modern de suport
  • Corecție plană
  • Versatilitate
  • Construcție solidă și robustă

Recomandăm un produs mai bun

Suport pivotant pentru TV HS-750E

Vizualizați

Doar 100,00 Lei mai mult.

HS-750E

Suport rotativ pentru televizor KM-1308


Suportul modern pentru televizor pivotant KM-1308 este conceput special pentru televizoarele LCD. Montarea sa pe perete și tipul de fixare pivotantă oferă flexibilitate și practicitate. Suportul este compatibil cu televizoarele cu dimensiuni cuprinse între 43" și 90" și cu o capacitate maximă de încărcare de până la 50 kg.

Standardul VESA acceptă diferite dimensiuni ale orificiilor de montare, de la 100x200 mm la 600x400 mm.


Reglabilitate și flexibilitate

Suportul pivotant pentru televizor KM-1308 permite o gamă largă de ajustări. Acesta poate fi rotit lateral și ajustat atât în sus cu 3°, cât și în jos cu 15° pentru a oferi un unghi de vizualizare optim.


Extensie de la perete

Suportul pivotant pentru televizor KM-1308 permite o extensie de la perete de la 19,5 mm la 250 mm, permițând accesul ușor la cabluri și conectori.


Rotație laterală

Cu ajutorul mecanismului pivotant al modelului KM-1308, puteți roti televizorul cu până la 30° în ambele părți, oferind o experiență vizuală excelentă de oriunde din cameră.


Design modern

Suportul de perete KM-1308 are un design modern și un aspect elegant. În plus, dispune de un sistem ascuns de gestionare a cablurilor, care păstrează cablurile organizate și le protejează împotriva deteriorării.


Instalare ușoară

Instalarea suportului pivotant pentru televizor KM-1308 este simplă și fără complicații. Suportul este furnizat pliat, acest lucru va facilita procesul de instalare.


Vă rugăm să rețineți că este posibil ca șuruburile incluse în pachet să nu se potrivească la toate modelele de televizoare. Pentru a fi siguri, vă recomandăm să achiziționați kitul complet de instalare HS-99, care conține șuruburile adecvate pentru diferite tipuri de televizoare.


Compatibilitate cu televizoarele

Suportul pivotant pentru televizor KM-1308 este compatibil cu televizoarele și monitoarele care suportă standardele VESA de la 100x200 la 600x400 Este potrivit pentru o gamă largă de televizoare de la 43" la 90" cu o greutate de până la 50 kg.


Pentru ce televizor este potrivit suportul?

Suportul de perete este compatibil cu standardele VESA (distanța dintre găurile de montare) de la 100x200 la 600x400 mm.
Suportul reglabil universal KM-1308 este potrivit pentru agățarea pe perete și în colțul camerei a tuturor televizoarelor și monitoarelor care cântăresc până la 50 kg și care suportă standardul VESA menționat mai sus. Puteți agăța atât televizoarele și monitoarele clasice drepte, cât și cele curbate.


Suport pentru toate tipurile de televizoare

O consolă TV ieftină vă va satisface toate nevoile.
Suportul pivotant este potrivit pentru instalarea televizoarelor LCD, cu plasmă, LED, 3D, OLED și curbe de toate mărcile, cum ar fi Samsung, Sony, LG, Panasonic și altele.
Diagonala recomandată indicată nu este esențială, ci doar orientativă.
Standardul VESA reprezintă spațierea găurilor de montare pentru fixarea suportului pe televizor.


Date tehnice

Producător Haltimo
Înclinare în jos Înclinare în jos 15°
Definirea tipului TV Definirea tipului TV LCD, LED, Plasmă, Curbat
Înclinare în sus La câte grade poate fi înclinat ecranul în sus
Tip Rabatabil
Număr de ecrane Câte ecrane pot fi plasate pe suport (stand) 1 ecran
Rotire laterală Rotire laterală 30°
Corecția suprafeței Corecția suprafeței
Material Material Oțel + capace din plastic
Diagonala TV Diagonala TV 43 - 90" (109.2 - 228.6 cm)
Distanța de perete Aceasta este distanța suportului față de perete atunci când este pliat (distanța minimă a suportului față de perete). 19.5 mm
Distanța maximă de perete Distanța maximă la care poate fi fixat suportul de la perete. Extensie maximă a brațului 250 mm
Tip de suport Ce tip de suport sau suport este acesta Rotitor (articulat)
Determinarea locației Locul în care bunurile pot fi instalate (utilizate) Pe perete
Capacitate Capacitate 50 kg

VESA

Standardul VESA (sau, de asemenea, standardul VESA) este desemnarea distanței dintre găurile de montare (lățime x înălțime) de pe spatele televizorului pentru montarea suportului. Valorile listate sunt cele suportate de suportul specificat (stand)