Despre noi

Compania  Holders s.r.o. se specializează pe vânzări on-line. Punem accent mai ales pe asistența pentru clienți și pe experiența plăcută a cumpărăturilor din e-shopurile noastre.  Ne dorim ca clienții, accesând webul nostru  să se simtă încrezuți în sine și veseli,  iar cumpărăturile să fie intuitive și simple. 

Istoria noastră

Acum câțiva ani la sfârșitul lunii septembrie 2012 ne-a venit idea de a crea un e-shop specializat pe suporturi pentru televizoare și alte accesorii. Cu timpul, am început să lărgim gama de produse cu suporturi și stative pentru monitoare, difuzoare, proiectoare, telefoane mobile, tablete, cuptoare cu microunde, sisteme de aer condiționat și altele. Acum deținem una dintre cele mai largi oferte de suporturi și stative. Verificăm cu atenție calitatea produselor noastre, pentru a satisface cerințele celor mai exigenți clienți. 


Instalace televize do sádrokartonu

Scopurile noastre

Sunt foarte simple. Ne dorim doar să fim cei mai buni și facem maximum pentru a atinge acest scop.  Chiar și atunci când facem greșeli, ne străduim să ne învățăm din ele și luăm măsuri pentru ca acestea să nu se mai repete. Deci, la noi e valabil motto-ul - fiecare se învață din greșeli. Noi vă oferim ceea, ce nu veți găsi în alt loc  și îndrăznim să vă spunem că deja acum dispunem de un sistem avansat de filtrare a suporturilor, care vă va ajuta să faceți alegerea. 

Aveți întrebări?

Noi vă putem ajuta

Spre consultanță!

info@holders.ro