HS-05 Stand TV reversibil

Stand TV stabil - cu opțiuni de înclinare și pivotare

849,99 Lei 714,28 Lei fără TVA

Disponibilitatea Nu este în stoc
Diagonala TV Diagonala TV 32" (81.3 cm)
VESA Standardul VESA (sau, de asemenea, standardul VESA) este desemnarea distanței dintre găurile de montare (lățime x înălțime) de pe spatele televizorului pentru montarea suportului. Valorile listate sunt cele suportate de suportul specificat (stand) od 200x200 mm do 600x400 mm
Capacitate Capacitate 40 kg

HS-05 Stand TV


Suport reglabil pentru LCD, LED, PLASMA și alte televizoare. Recomandat pentru diagonale de 32" - 55" (81 - 139 cm). Suportul are o capacitate de încărcare de 40 kg și acceptă standarde VESA (distanța dintre găurile de montare) de la 200x200 mm la 600x400 mm.


Reglarea înălțimii


Înălțimea reglabilă a televizorului garantează cea mai bună vizibilitate de pe canapea sau chiar din pat. Suportul vă permite să reglați televizorul la 5 înălțimi diferite. Acest lucru facilitează stabilirea înălțimii ideale a ecranului.


Siguranța înainte de toate


Punctele antiderapante asigură o stabilitate perfectă. Nu există riscul ca suportul să se răstoarne cu televizorul. Siguranța este garantată.


Poziționabilitate


Suportul pentru televizor este soluția ideală pentru schimbarea frecventă a unghiurilor de vizualizare, pentru montarea în colțuri sau pentru amenajarea nefavorabilă a spațiului de locuit. În special în dormitor, televizorul este adesea amplasat la o înălțime nepotrivită pe dulapuri sau comode. Datorită posibilității de a alege și de a o întoarce, se poate obține întotdeauna cel mai bun unghi de vizualizare.


managementul cablurilor


Nu este necesară nicio găurire, în comparație cu un suport TV convențional. Nu se creează murdărie prin găurirea găurilor - fără praf sau murdărie. O gamă largă de materiale de montare este inclusă în pachet, astfel încât nu sunt necesare accesorii suplimentare pentru a monta suportul pentru televizor.


Instalare ușoară


HS-05 este potrivit pentru toate televizoarele și monitoarele cu o greutate maximă de 40 kg și este în conformitate cu standardele VESA (conform tabelului de mai jos). De asemenea, poate fi utilizat pentru a monta televizoare și monitoare clasice drepte și înclinate. 


Dimensiunile diagonale indicate nu sunt relevante și sunt doar cu titlu informativ. 

Standardul VESA reprezintă distanța dintre găurile de montare din suporturile de montare.Date tehnice

Producător HS
Înclinare în jos Înclinare în jos 10°
Rotire laterală Rotire laterală 45°
Definirea tipului TV Definirea tipului TV LCD, LED, Plasmă, Curbat
Material Material Oțel
Înclinare în sus La câte grade poate fi înclinat ecranul în sus
Diagonala TV Diagonala TV 32" (81.3 cm)
Tip de suport Ce tip de suport sau suport este acesta De masă
Determinarea locației Locul în care bunurile pot fi instalate (utilizate) Pe masă
Capacitate Capacitate 40 kg

Potrivit pentru dispozitivele mărcilor

Potrivit pentru dispozitivele mărcilor

VESA

Standardul VESA (sau, de asemenea, standardul VESA) este desemnarea distanței dintre găurile de montare (lățime x înălțime) de pe spatele televizorului pentru montarea suportului. Valorile listate sunt cele suportate de suportul specificat (stand)

Prin ce e remarcabil

  • A TV magasságának beállítása beállítása
  • Forgatható
  • Billenthető
  • Tökéletes stabilitás
  • Punctele de comandă
  • Rögzítők a kábelvezetéshez

Verificat de clienți | Heuréka

Aveți întrebări?

Noi vă putem ajuta

Spre consultanță!

info@holders.ro