Suport de telefon mobil pentru motocicletă (bicicletă) HS-1107

Suport universal universal pentru bicicletă și motocicletă pentru ghidon. Construcția de înaltă calitate ține telefonul ferm, fără riscul căderii telefonului.

69,99 Lei 58,82 Lei fără TVA

buc. +
Adaugă în coș
Lățimea minimă a dispozitivului Cea mai mică lățime posibilă pe care o poate avea dispozitivul pe care doriți să îl plasați în suport (suport,...) 55 mm
Lățimea maximă a dispozitivului Cea mai mare lățime posibilă pe care o poate avea dispozitivul pe care doriți să îl așezați în suport (suport,...) 100 mm

Prin ce e remarcabil

  • Pentru motocicletă și bicicletă
  • Poate fi folosit chiar și pe terenuri solicitante
  • Construcție de calitate din aluminiu
  • Stabilitate și rezistență perfecte
  • Raport excelent preț / performanță
  • Instalare ușoară și rapidă

Recomandăm un produs mai bun

Suport pentru telefon mobil 4in1 cu powerbank XT50

Vizualizați

Doar 29,01 Lei mai mult.

HS-XT50

Suport pentru mobil pe ghidon RESOLUT HS-1107 WOZINSKY 


Suport pentru telefoane mobile de înaltă calitate conceput pentru a fi atașat la ghidonul unei motociclete sau biciclete. Construcția din aluminiu asigură stabilitate perfectă și o prindere sigură a telefonului pe tot parcursul călătoriei.

Suportul Resolut HS-1107 poate fi utilizat atât pentru bicicletă, cât și pentru motocicletă sau scuter. Face față fără probleme de orice teren sau denivelare. Pentru telefoanele mobile cu o lățime de la 55 mm până la 100 mm.

Grosimea ghidonului de la 20 mm la 32 mm

Testul de rezistență pe motocicletă în teren:

Suportul este universal pentru toate mărcile de telefoane. Este important doar să verificați dacă lățimea telefonului este între 55 mm și 100 mm. Puteți seta cu ușurință dimensiunea optimă pentru telefonul dvs. mobil (sau tableta mai mică) folosind șurubul de strângere.


Hliníkový držák na mobil HS-1107 RESOLUT


 Instalarea pe ghidon este o chestiune de moment. Folosiți cheia  (inclusă în pachet) pentru a atașa suportul la ghidon. În plus, manșonul este într-o singură parte, astfel încât oricine va putea instala suportul. 

Grosimea ghidonului trebuie să fie între 20 mm și 32 mm. Puteți alege dintre două tipuri de șaibe în funcție de grosimea ghidonului.


Držák na řídítka na kolo na mobil HS-1107 Resolut

Avantajul este posibilitatea instalării și direct  pe partea care leagă ghidonul și cadrul roții. Deci, aveți întotdeauna telefonul la îndemână și îl puteți vedea.


Držák na kolo do hlavového složení HS-1107 Resolut

Datorită construcției din aluminiu, se caracterizează printr-o rezistență excelentă, astfel încât să puteți utiliza suportul în teren fără griji. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la utilizarea acestuia în condiții solicitante. Telefonul se ține foarte ferm în suport, chiar și în cazul căderii bicicletei sau motocicletei.


Držák na telefon na motorku HS-1107 RESOLUT


Material : Aluminiu

  • Diametrul minim al ghidonului: 20 mm
  • Diametrul maxim al ghidonului: 32 mm
  • Lățimea minimă a telefonului mobil: 55 mm
  • Lățimea maximă a telefonului mobil: 100 mm


Exemplu de ambalaj complet și instalare a suportului:


Date tehnice

Producător Haltimo
Culoarea Culoarea Negru
Locația Pe bicicletă, Pe motocicletă, Pe scuter, La cărucior
Výrobce mobilního telefonu/tabletu Samsung, Lenovo, HTC, Apple iPhone, LG, Huawei, Asus, Nokia, Xiaomi, universal, Acer, Realme, Motorola, OnePlus, Sony, Honor
Lățimea minimă a dispozitivului Cea mai mică lățime posibilă pe care o poate avea dispozitivul pe care doriți să îl plasați în suport (suport,...) 55 mm
Lățimea maximă a dispozitivului Cea mai mare lățime posibilă pe care o poate avea dispozitivul pe care doriți să îl așezați în suport (suport,...) 100 mm
Determinarea locației Locul în care bunurile pot fi instalate (utilizate) Pe ghidon