Suport de masă pentru monitor Northbayou F-80

Suport de masă de calitate înaltă pentru monitor, cu posibilitatea de reglare a înălțimii, rotire în lateral și înclinare.

289,00 Lei 242,86 Lei fără TVA

Disponibilitatea În stoc
Data de livrare estimată Marți 25.1.2022
VESA VESA od 75x75 mm do 100x100 mm
Capacitate Capacitate 2 - 9 kg
Diagonala TV Diagonala TV 17 - 30 "

Suport de masă modern pentru monitor Northbayou F-80

Suport bine conceput conceput pentru monitoare sau televizoare mai mici. Suportul oferă rotație laterală nelimitată, înclinare, rotație verticală a ecranului și posibilitatea de reglare a înălțimii. Cu sistem ascuns pentru cabluri în interiorul structurii și corecția planului.

Recomandat pentru diagonale de la 17 " până la 30" (43 cm la 76 cm) și greutatea cuprinsă între 2 și 9 ​​kg. Greutatea minimă a ecranului trebuie să fie de cel puțin 2 kg pentru ca reglarea înălțimii să funcționeze corect. Suportul acceptă standardul VESA (distanțarea găurilor de montare) 75x75 mm și 100x100 mm.


Rotație nelimitată 


F80 držák na monitor otočný do stran


Datorită celor trei articulații pivotante, puteți roti ecranul în aproape orice poziție. Construcția permite rotirea ușoară și rapidă fără utilizarea instrumentelor. Deci, puteți roti cu ușurință monitorul către cealaltă parte a mesei. Astfel aveți întotdeauna o vizualizare optimă a ecranului.


Schimbați oricând înălțimea ecranului

Stolní držák na monitor F80

Reglarea înălțimii ecranului reprezintă un sistem unic. Puteți modifica fără efort înălțimea ecranului după cum este necesar. Reglarea pozițieie în înălțime are un interval de 250 mm cu rigiditate de mișcare reglabilă - piston cu gaz cu reglare a rigidității - manipulare foarte ușoară. 

Pentru funcționarea corectă a reglării înălțimii, este necesar ca greutatea monitorului să fie de cel puțin 2 kg și, astfel, să nu va reveni spontan la așa-numita „poziție superioară”.

În plus, puteți schimba înălțimea fără a folosi instrumente.  Acest lucru facilitează setarea poziției optime pentru vizionarea ecranului.


Desigur rabatabil

Nastavitelný stolní držák na monitor F80

Puteți regla înclinarea ecranului pentru unghiul optim de vizualizare. De asemenea, puteți seta forța pe care doriți să o înclinați. În plus, puteți înclina fără a utiliza instrumente.

Rotiți ecranul pe verticală 

Držák na monitor s funkcí pivot Northbayou F-80

Suportul F-80 are o funcție de pivot - rotirea ecranului în jurul axei sale. Puteți regla cu ușurință monitorul în înălțime sau îl puteți roti până la 360 °.


Depozitare efectivă a cablurilor

Suport reglabil pentru monitor Northbayou F-80

Designul sofisticat oferă ascunderea eficientă a cablurilor. Puteți stoca cu ușurință atât cablul de alimentare, cât și cablul HDMI sau VGA. Astfel veți rezolva problema cablurilor incomode.


Setați distanța ideală a ecranului

Otočný a sklopný držák na monitor Northbayou F-80

Puteți ajusta distanța ecranului suspendat în orice moment. Puteți regla monitorul la o distanță de 525 mm față de suport. Construcția robustă este testată pentru a face față mișcărilor de zi cu zi. Prin urmare, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la uzură sau alte daune din cauza manipulării frecvente.


Alegeți, cum va fi prins suportul

Uchycení ke stolové desce NB F80

Suportul oferă două opțiuni de atașare pe masă. La marginea mesei sau găurind prin masă. Grosimea mesei trebuie să fie între 10 și 90 mm.

Datorită posibilității de ajustare completă, construcție profesională și design frumos, suportul este potrivit pentru o gamă foarte largă de utilizări. Îl recomandăm pentru utilizare acasă, dar și în birouri, săli de clasă școlare, spitale, call centre, săli IT și etc
Suportul Northbayou F-80 poate fi utilizat și pentru monitoare mai mari decât 30" (76 cm), cu o greutate maximă de 9 kg și pentru standardul VESA 75x75 și 100x100 mm. Pentru monitoare și televizoare cu diagonala de peste 30" (76 cm) nu va mai fi posibilă rotirea ecranului pe verticală, doar pe orizontală.Date tehnice

Producător Northbayou
Culoarea Culoarea Negru
Capacitate Capacitate 2 - 9 kg
Diagonala TV Diagonala TV 17 - 30 "
Determinarea locației Pe masă
Definirea tipului TV Definirea tipului TV LCD, LED, Plasmă
Tip de suport Tip de suport De masă
Număr de ecrane Număr de ecrane 1 ecran
Locația unde Pe masă
Greutatea produsului Greutatea produsului 4 kg
Înclinare în jos Înclinare în jos 30 °
Înclinare în sus Înclinare în sus 50 °
Raza de ajustare a înălțimii 250 mm
Material Material Oțel + capace din plastic
Rotire laterală Rotire laterală 350 °
Greutatea minimă a dispozitivului 2 kg

Prin ce e remarcabil

  • Raport excelent preț / performanță
  • Reglarea înălțimii ecranului
  • Design modern
  • Manipulare aproape nelimitată
  • Instalare ușoară și rapidă
  • Posibilitatea de a roti ecranul vertical
  • Sistem de management al cablajului
  • Setări convenabile

Verificat de clienți | Heuréka

Aveți întrebări?

Noi vă putem ajuta

Spre consultanță!

info@holders.ro