Cum să curățați un ecran TV cu LED-uri

Praful, petele și alte tipuri de murdărie sunt inestetice și pot fi deranjante în timpul vizionării. Există o soluție ușoară care curăță ușor ecranul. Cu toate acestea, folosiți numai instrumentele concepute pentru curățarea ecranului televizorului. Produsele de curățare și cârpele nepotrivite pot deteriora ecranul la curățare. Fiecare tip de televizor are nevoie de o îngrijire ușor diferită, dar procedura este aproape întotdeauna aceeași.  


Cât de des ar trebui să îmi curăț ecranul? 

Curățați ecranul televizorului în mod regulat, dar nu zilnic. Se recomandă cel puțin o dată pe săptămână, de preferință de două ori pe săptămână.  


Cu ce să curăț ecranul?

Principiile de bază constau în utilizarea de detergenți speciali (care nu trebuie să conțină alcool), cârpe din microfibră și șervețele dezinfectante. Acest lucru este valabil pentru toate tipurile de ecrane. 

Cum să curățați un ecran TV cu LED-uri? În primul rând, scoateți întotdeauna televizorul din priză. Se lasă să se răcească. Ștergeți ecranul cu o cârpă moale pentru a îndepărta praful. Întoarceți cârpa sau înlocuiți-o cu una curată, aplicați detergentul de câteva ori pentru a-l umezi și ștergeți ușor ecranul. Lăsați ecranul să se usuce înainte de a porni televizorul. 


De ce este importantă întreținerea? 

Pe lângă îmbunătățirea aspectului estetic, întreținerea regulată va prelungi durata de viață și va reduce deteriorarea televizorului dumneavoastră.  


Cum și ce să curățați alte tipuri de ecrane 

LCD - folosiți o cârpă pentru a curăța, îndepărtați praful, pulverizați un detergent special pentru ecran LCD și ștergeți bandă cu bandă.   

OLED -urile - au nevoie de o îngrijire specială. Este important să aveți grijă de ele în mod regulat. În mișcări circulare mici, ștergeți mai întâi ecranul, apoi spălați-l în același mod, nu împingeți, ci doar ștergeți ușor și delicat. 

QLED - pulverizați ușor apă distilată pe cârpă și ștergeți.

PLASMA - vă recomandăm să folosiți șervețele speciale de curățare pentru a șterge ecranul. 

Nu uitați să îndepărtați și murdăria de pe rama televizorului. 


Sfaturi pentru final 

Suporturile pentru televizoare pot ajuta la reducerea la minimum a petelor și a amprentelor. De asemenea, acestea vă vor permite să vă curățați mai ușor televizorul, datorită rotirii ușoare, în funcție de necesități.  

Suporturile practice pentru monitoare asigură o mai bună manevrare și reglare a monitorului dumneavoastră. Brațul poate fi mutat în poziția de care aveți nevoie.

Aveți întrebări?

Noi vă putem ajuta

Spre consultanță!

info@holders.ro