Cum de a ascunde cablurile de la televizor

TV pe perete, cum să ascundă cablul?

Aveți un televizor pe perete sau sunteți pe cale să alegeți un suport pentru televizor și vă întrebați cum să ascundeți cablurile de la televizor? Atât de multe cabluri inestetice care ies peste tot, încurcă și afectează aspectul estetic. Și acest lucru poate fi ușor de rezolvat. Iată câteva sfaturi despre cum să ascundeți cablurile televizorului. 

1. Înfigeți-le în perete

Pregătiți uneltele potrivite și puțin timp în plus.

Desenați cu atenție o cale în afara instalației electrice, pe care veți trasa cablurile. Tăiați o canelură suficient de adâncă în perete, introduceți un gât de gâscă și puneți cablurile în el. 

2. Utilizați benzile de cabluri

Veți avea nevoie de unelte de trasare, un nivel cu bulă de aer, o bandă de cablu adecvată și materiale de instalare. 

Măsurați lungimea de la televizor până la plintă, astfel veți obține lungimea de plintă de care aveți nevoie. Aceasta poate fi scurtată dacă este necesar. Apoi trasați traseul plintei și fixați-o pe perete cu ajutorul șuruburilor/pernițelor. Introduceți cablurile și fixați-le cu capacul superior. Puteți revopsi șina cu aceeași culoare ca și peretele sau o puteți vopsi. 

benzi de rutare a cablurilor

Aceasta este cea mai simplă și mai rapidă soluție. Datorită șinelor de colț, puteți să le treceți și prin cameră.

Metoda este, de asemenea, potrivită pentru instalarea în gips-carton, datorită ancorelor speciale molly. Citiți mai multe despre instalarea în gips-carton aici.


3. Organizator

O altă opțiune este o cutie de cablu/organizator practic. Aceasta este o cutie mică, cu un capac și prize pe ambele părți, în care puteți depozita un amestec de cabluri sau chiar o șină de prize. Acest lucru vă va oferi mai multă ordine și organizare. Cutiile sunt așezate pe podea, pe un dulap, pe un raft sau pe o masă. Organizatoarele pot fi, de asemenea, montate pe perete. 


Sfaturi pentru cele mai bune suporturi TV cu sistem de gestionare a cablurilor

Alegeți un suport care să se potrivească cu televizorul dumneavoastră? Vă recomandăm cele mai bune suporturi articulate care au un sistem de gestionare a cablurilor.


Suport TV pivotant

Opțiunea economică

Suport HT-781 - Manipulare convenabilă în toate direcțiile, ideal pentru camera de zi și camera copiilor. 


Suport TV înclinabil

Cel mai bun raport preț/performanță

Suport HS-X8 - Construcție robustă, capace de gestionare a cablurilor, instalare ușoară.


Calitate premium

Suport HS-401 - Construcție robustă, design modern, capacitate de încărcare de 70 kg.

Aveți întrebări?

Noi vă putem ajuta

Spre consultanță!

info@holders.ro