Alegerea unui suport în 3+1 pași

Vrei să cumperi un suport TV și nu știi cum să alegi sau cum să verifici compatibilitatea? Atunci următoarele rânduri sunt pentru tine. Nu este nimic complicat. Iată 3 pași de bază și un bonus pe care trebuie să îi urmezi.


1. Pas

Stabilește ce fel de suport intenționezi să cumperi. Dacă dorești un suport fix (doar montat pe perete), unul înclinabil (cu ecranul înclinat în jos), unul rotativ (cu distanță ajustabilă față de perete și rotație laterală) sau un suport de tavan (suspendat de tavan). Dacă ai nevoie de un suport specific (pentru colț, cu rotație a televizorului la 90 de grade, o anumită distanță față de perete etc.), utilizează ghidul nostru sau contactează serviciul nostru de asistență pentru clienți.


Otočný držák na televizi L-600

2. Pas

Verifică standardul VESA (distanța dintre orificiile de montare de pe spatele televizorului) al televizorului tău și compară-l cu standardul VESA al suportului. Dacă suportul este compatibil cu standardul VESA al televizorului tău, îl poți utiliza. Dacă nu știi ce este standardul VESA, recomandăm să citești articolul nostru - Ce este standardul VESA, unde totul este explicat în detaliu.


VESA norma - přehled

3. Pas

Compară greutatea televizorului cu capacitatea de încărcare a suportului. Nu strică să lași o rezervă mică, deoarece cablurile au și ele o anumită greutate și, în timpul instalării, poți sprijini televizorul și rezolva situații neplăcute înainte de montarea efectivă. În cazul suporturilor cu înălțime ajustabilă, trebuie să ții cont și de greutatea minimă a televizorului pentru a asigura o funcționare corectă a reglării înălțimii.

Pevný držák na televizi


4. Pas (bonus)

Nu te concentra pe mărimea diagonalei ecranului, în special în cazul suporturilor înclinabile și fixe. Aceasta este doar o recomandare și o măsură orientativă, dar nu este determinantă. De fapt, important este standardul VESA (dacă este compatibil) și, desigur, capacitatea de încărcare. În cazul suporturilor cu brațe articulate, regulile sunt în mare parte aceleași. Situația se schimbă atunci când dorești să rotești televizorul într-un anumit unghi sau când manipularea este mai frecventă. În acest caz, recomandăm consultarea cu un vânzător. Dacă totuși îți place un suport cu o diagonala maximă recomandată de 50" și dorești să îl folosești pentru un televizor de 52", nu este o problemă (dacă este compatibil cu VESA și greutatea televizorului).Acești pași de bază și simpli te vor ajuta să alegi un suport TV potrivit. Pentru o descriere mai detaliată a alegerii unui suport, vizitează articolul nostru Cum să alegi un suport TV, care include și câteva exemple practice pentru o mai bună înțelegere. Dacă dorești să îți muți televizorul într-o manieră mobilă, o variantă ideală este un suport pe suport.


Aveți întrebări?

Noi vă putem ajuta

Spre consultanță!

info@holders.ro