Tipuri de suporturi TV

Přehled televizních držáků


Un ghid complet și detaliat al tuturor tipurilor disponibile de suporturi pentru televizoare. Dacă nu știți ce tip de suport să alegeți, aici veți afla avantajele fiecărui tip.


Suporturi fixe pentru TV

Suporturile fixe pentru TV se caracterizează printr-o capacitate mare de încărcare și o distanță foarte mică față de perete. Cu suporturile fixe, televizorul nu poate fi ajustat (nu poate fi înclinat sau rotit). Le recomandăm pentru utilizarea în locurile în care nu este necesară manipularea televizorului. 

Datorită distanței minime față de perete, vă recomandăm să verificați unde se află ieșirile pentru cabluri ale televizorului (pe care intenționați să-l montați pe suport). Dacă acestea se află pe spate, o distanță foarte mică față de perete poate fi o problemă și manipularea conectorilor poate fi dificilă. Același lucru se aplică și conectării unui stick USB sau a unui card SD. Distanța față de perete poate fi mărită cu ajutorul inelelor de distanță, dar acestea nu sunt incluse în fiecare pachet de suport. Prin urmare, suporturile fixe sunt mai recomandate pentru televizoarele cu ieșiri pentru cabluri pe laterale sau pe partea inferioară.

Instalarea este foarte simplă și sunt accesibile din punct de vedere financiar pentru oricine.

Avantaje: 

 • Preț redus
 • Capacitate mare de încărcare
 • Distanță minimă față de perete
 • Ideal pentru rigips (recomandăm utilizarea diblurilor Molly)


Suport fix pentru TV

Ați ales deja televizorul și suportul pentru sala de zi? Puteți arunca o privire și la restul mobilei în catalogul Jysk și puteți găsi alte echipamente la prețuri accesibile, cum ar fi canapea, masă de cafea și altele...


Suporturi rabatabile pentru TV

Suporturile rabatabile pentru TV permit înclinarea ecranului televizorului în jos și la unele modele chiar în sus. La fel ca suporturile fixe, suporturile rabatabile au o capacitate destul de mare de încărcare și o distanță mică față de perete. Unghiul de înclinare al suporturilor variază între 5 ° și 20 °, iar în unele cazuri poate fi chiar mai mare.

Suporturile pot avea diferite capacități de încărcare, dimensiuni de înclinare și în special sisteme de înclinare. La suporturile mai vechi, sistemul de înclinare este realizat prin deschiderea șuruburilor pe fiecare braț. Acest sistem este incomod, deoarece, din cauza distanței mici față de perete, accesul și manipularea șuruburilor este dificil. Modelele noi au un sistem care nu necesită ajustarea șuruburilor și permite o înclinare ușoară a televizorului. Doar la prima ajustare veți seta forța (în funcție de televizor) necesară pentru înclinare. 

Diferitele suporturi au un unghi de înclinare diferit. Înclinarea variază, așa cum am menționat deja, între 5 ° și 20 °, și din experiență putem confirma că, de exemplu, un unghi de 10 ° este suficient pentru utilizarea uzuală în casă.


Avantaje: 

 • Preț redus
 • Capacitate mare de încărcare
 • Distanță minimă față de perete
 • Sistem confortabil de înclinare la suporturile moderne
 • Când nu este folosită înclinarea, suportul arată ca un suport fix
 • Ideal pentru rigips (recomandăm utilizarea diblurilor Molly)


Suport rabatabil pentru TV

Suporturi articulate (rotative) pentru TV

Suporturile articulate pentru TV pot fi împărțite în două categorii. Prima categorie este reprezentată de suporturile fără braț extensibil, care permit o înclinare ușoară și o rotație ușoară (în funcție de dimensiunea televizorului). Aceste suporturi nu au un braț extensibil, deci nu este posibilă rotirea ecranului cu mai mult de 20 ° în fiecare direcție.


Pe de altă parte, suporturile cu braț extensibil permit nu numai înclinarea ecranului, ci și extinderea televizorului de la perete și rotația ulterioară în fiecare direcție. Aceste suporturi oferă o gamă largă de opțiuni de ajustare a ecranului. Puteți extinde confortabil televizorul de la perete și apoi roti în fiecare direcție. În funcție de dimensiunea televizorului și de tipul suportului articulat, este posibilă și o rotație de până la 90 °, adică perpendiculară pe perete.


Unele tipuri de suporturi articulate sunt potrivite și pentru montarea televizorului în colțul camerei. În acest caz, recomandăm suporturile cu un singur braț (cum ar fi Northbayou DF-400 sau Northbayou SP-2) în locul suporturilor cu două brațe (cum ar fi Holders HS-316). Aceasta se datorează manevrabilității mai ușoare și a mai multor opțiuni de ajustare.


Capacitatea de încărcare declarată a suporturilor articulate rămâne aceeași în orice poziție a suportului. Aceasta înseamnă că, chiar și în extensie maximă (cu o amploare maximă), capacitatea de încărcare declarată este garantată.

Există diferențe semnificative între suporturi. De la capacitatea de încărcare, la distanța maximă față de perete, de la design la configurare.


Avantaje: 

 • Inclinare și rotație a televizorului
 • Acces ușor la cabluri
 • Element de design
 • Distanță ajustabilă față de perete
 • Corecție a planului - alinierea televizorului după montare


Suport modern și luxos pentru TV Holders HS-316


Suporturi reglabile pe înălțime pentru TV

Suporturile pentru TV cu reglare pe înălțime oferă utilizatorului cea mai mare confortabilitate la vizionarea televizorului. Pe lângă caracteristicile suporturilor articulate, acestea permit, de asemenea, reglarea înălțimii televizorului. Reglarea înălțimii este realizată prin intermediul unui arc sau al unui piston. Pe lângă greutatea maximă, se specifică și greutatea minimă pentru a nu permite televizorului să revină automat la "poziția superioară".

Reglarea înălțimii nu necesită niciun instrument. Puteți face totul cu mâna, fără a desface șuruburile. Pur și simplu "trageți" televizorul în jos sau în sus.

Suporturile diferă în capacitatea de încărcare, în mod evident, în funcție de standardul VESA, de distanța față de perete și, nu în ultimul rând, de design. Majoritatea au, de asemenea, un sistem de ghidare a cablurilor. 

Avantaje: 

 • Inclinare și rotație a televizorului
 • Acces ușor la cabluri
 • Element de design
 • Distanță ajustabilă față de perete
 • Corecție a planului - alinierea televizorului după montare
 • Reglarea înălțimii televizorului fără unelte

 Suport TV modern și reglabil pe înălțime M-94


Suporturi de tavan pentru TV

Suporturile pentru TV cu fixare la tavan sunt utilizate atunci când nu este posibilă montarea clasică a televizorului pe perete. Majoritatea acestor suporturi oferă o poziționare completă (rotire în fiecare direcție, înclinare etc.). Elementele de ghidare a cablurilor sunt, de asemenea, prezente în interiorul suportului. În funcție de tip, este posibilă și ajustarea verticală a televizorului după montare. 

Sunt furnizate, de asemenea, suporturi de tavan pentru mai multe ecrane de televizor - de exemplu, spate în spate, alăturate, deasupra,...

Suporturile diferă în funcție de reglarea pe înălțime, de capacitatea de încărcare și de standardul VESA și, de asemenea, de design.

Avantaje: 

 • Cabluri ascunse
 • Element de design
 • Varianta ideală pentru spațiile unde nu există perete

Suport TV pentru tavan


Baze și suporturi pentru TV

Bazele de masă pentru TV înlocuiesc suporturile clasice furnizate cu televizoarele. Le puteți înlocui fără probleme și le puteți pune pe comodă sau pe masa TV. Asigurați-vă întotdeauna că aveți suficient spațiu pe lățimea mesei TV sau a mobilierului de living. Avantajul în acest caz este că puteți alege designul și materialul, astfel încât piesa de mobilier menționată să iasă în evidență în sufragerie. Puteți filtra cu ușurință suporturile TV în funcție de stil sau preț, de exemplu, pe Biano.cz. Desigur, nu ar trebui să subestimați nici selecția suporturilor TV.

Aceste suporturi necesită luarea în considerare a capacității lor de încărcare și a stabilității televizorului. Unele tipuri sunt, de asemenea, rotative, astfel încât puteți roti ecranul confortabil în lateral. Un avantaj poate fi și reglarea pe înălțime. Aceasta se realizează prin faptul că unele suporturi permit 2 până la 3 poziții de înălțime.

Avantaje: 

 • Înlocuirea suporturilor clasice
 • În unele cazuri, elemente de design
 • Practic universal
 • Instalare ușoară


Bază - suport pentru TV


Sfaturi pentru cele mai bune suporturi TV

Nu știți ce suport să alegeți din oferta noastră? Cu aceste opțiuni, veți fi pe deplin mulțumit și veți face cu siguranță alegerea corectă. 

1. Dimensiunea și greutatea televizorului - Este important să verificați specificațiile televizorului dumneavoastră și să alegeți un suport care să fie compatibil cu dimensiunea și greutatea acestuia. Fiecare suport are o limită de greutate maximă și o dimensiune maximă a televizorului pe care îl poate susține. 

2. Tehnologia VESA - Verificați standardul VESA al televizorului dumneavoastră. Acesta reprezintă distanța dintre găurile de montare de pe spatele televizorului. Asigurați-vă că suportul pe care îl alegeți are aceeași configurație VESA ca televizorul dumneavoastră. 

3. Ajustabilitatea - Dacă doriți să puteți ajusta înclinarea, rotația sau înălțimea televizorului, asigurați-vă că suportul oferă aceste opțiuni. Verificați unghiurile de înclinare și rotație specifice suportului. 

4. Instalare și montare - Asigurați-vă că suportul vine cu toate accesoriile și instrucțiunile necesare pentru instalare. Verificați cerințele de montare și asigurați-vă că aveți instrumentele potrivite pentru a monta suportul. 

5. Calitate și durabilitate - Alegeți un suport de la un producător de încredere și verificați recenziile și evaluările altor clienți. Asigurați-vă că suportul este construit din materiale de calitate și este durabil în timp. 

6. Design și aspect - Dacă aspectul și designul sunt importante pentru dumneavoastră, asigurați-vă că suportul se potrivește cu decorul camerei dumneavoastră. Există o varietate de opțiuni de design disponibile, de la suporturi elegante și moderne până la suporturi mai clasice. 

7. Buget - Stabiliți un buget înainte de a achiziționa un suport și căutați opțiuni care se încadrează în acest buget. Există suporturi disponibile pentru diferite game de prețuri, așa că veți găsi cu siguranță una care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră. 


Alegerea unui suport TV potrivit


Sperăm că acest ghid v-a ajutat să vă faceți o idee mai clară despre diferitele tipuri de suporturi pentru televizoare disponibile și avantajele fiecăruia. Asigurați-vă că alegeți un suport care să se potrivească nevoilor și preferințelor dumneavoastră, astfel încât să vă puteți bucura de o experiență de vizionare confortabilă și plăcută.
Aveți întrebări?

Noi vă putem ajuta

Spre consultanță!

info@holders.ro