Tipuri de suporturi TV

Prezentare generală a tuturor suporturilor de TV disponibile. Dacă nu știți ce tip de suport să alegeți, aici veți afla, care sunt avantajele fiecăruia. La sfârșitul fiecărei descrieri, veți găsi întotdeauna și câteva suporturi recomandate de noi,  pe care în baza a mulți ani de experiență, vi le recomandăm fără griji.


Suporturi fixe pentru TV

Suporturile pentru TV fixe sunt caracterizate de capacitatea mare de încărcare  și distanța foarte mică de la perete. Suporturile fixe nu pot fi manipulate (rotite lateral sau înclinate). Prin urmare, le recomandăm în locuri unde nu este nevoie să manipulați cu televizorul.

Având în vedere distanța minimă de la perete, vă recomandăm să verificați unde are televizorul (pe care intenționați să-l plasați pe suport) ieșirea pentru cabluri. Dacă se află pe partea din spate,  distanță foarte mică de la perete poate fi o problemă, care va complica manipularea conectoarelor. La fel verificați conectarea pentru USB sau cardul SD. Distanța de la perete poate fi mărită cu ajutorul distanțierelor, dar nu fiecare suport le are incluse în set. Prin urmare, vă recomandăm mai degrabă un suport fix pentru un televizor care are ieșirea pentru cabluri laterală sau în partea de jos.

Instalarea este foarte simplă. Pachetul include, de asemenea, 90% din toate materialele de instalare, cum ar fi șuruburile, diblurile pentru televizor. Mai mult decât atât, prețul lor este accesibil pentru fiecare.

Printre suporturile recomandate sunt Northabyou C2F, Northbayou C3F, EDBAK PWB1 și MC-777.


Suporturi rabatabile pentru TV

Suporturile rabatabile pentru TV vă permit să înclinați ecranul TV în jos și, în funcție de model, în sus. La fel ca suporturile fixe, suporturile pliabile au o capacitate de încărcare relativ mare și o distanță mică de la perete. Înclinarea suporturilor variază de la 5 ° la 20 ° , în cazuri excepționale, chiar mai mult.

Suporturile rabatabile diferă în principal prin capacitatea de încărcare deja menționată, prin unghiul de înclinare și, mai ales, prin sistemul de înclinare. La tipurile mai vechi de suporturi, sistemul de înclinare este rezolvat prin slăbirea șuruburilor de pe fiecare braț. Acest sistem este foarte incomod, deoarece este dificil de accesat și manevrat șuruburile din cauza distanței mici de la perete. Suporturile noi au un sistem în care nu trebuie să slăbiți nimic și puteți să înclinați televizorul confortabil. Doar în primul moment trebuie să setați forța (în funcție de TV) cu care veți  obține înclinarea.

Unghiul de înclinare variază de la suport l asuport.  Înclinarea variază, după cum sa menționat deja, de la 5 ° la 20 °, iar experiența arată că, de exemplu, un unghi de 10 ° este suficient pentru o utilizare obișnuită acasă.

Printre suporturile recomandate de noi sunt Northbayou C2T, Northbayou D-70-T, MC-605N și Northbayou C3T.


Suporturi articulate (rotitoare) pentru TV

Suporturile TV rotitoare pot fi împărțite în două tipuri. Primul este suportul fără braț extensibil, care oferă doar o ușoară înclinare și o ușoară rotire laterală (în funcție de mărimea televizorului). Printre aceste suporturi este, spre exemplu, MC-501-A. Aceste suporturi nu au un braț extensibil, deci nu este posibil să rotiți ecranul mai mult decât cu 20 ° în fiecare parte.

Spre deosebire de primele, suporturile cu braț extensibil permit nu doar să înclinați ecranul, ci și să îndepărtați televizorul de la perete și apoi să-l întoarceți lateral. Aceste suporturi oferă o gamă largă de opțiuni de reglare a ecranului. Puteți îndepărta în mod convenabil televizorul de la perete, apoi îl puteți întoarce lateral. În funcție de mărimea televizorului și de tipul brațului articulat, este posibilă  rotirea până la 90 °, adică perpendicular pe perete.

Unele tipuri de suporturi articulate sunt, de asemenea, potrivite pentru montarea televizorului în colțul camerei. Aici recomandăm suporturi cu un singur braț (spre exemplu, Northbayou DF-400), mai degrabă decât suporturi cu braț dublu (spre exemplu, Northbayou SP-500). Acest lucru vi- l recomandăm datorită manipulării mai convenabile și opțiunilor de ajustare mai mari.

Capacitatea de încărcare a suporturilor rotitoare rămâne aceeași în orice poziție. Aceasta înseamnă că, chiar și la extinderea maximă (pârghia maximă), capacitatea de încărcare este garantată.

Diferențele dintre suporturi sunt mari. De la capacitatea de încărcare,  distanța maximă de la perete până la design sau realizare cu un singur braț sau cu braț dublu.

Printre suporturile recomandate de noi sunt Northbayou DF-400, Nortbayou SP-500, Northbayou SP-2 și Northbayou L-600.


Suporturi pentru TV cu înălțime reglabilă

Suporturile TV cu înălțime reglabilă oferă utilizatorului cel mai mare confort la vizionare. Nu numai că au toate caracteristicile suporturilor rotative, dar vă permit și să schimbați înălțimea televizorului. Schimbarea înălțimii este asigurată de un arc sau un piston. Pe lângă greutatea maximă, la aceste suporturi se indică și greutatea minimă. Acest lucru este important, pentru preveni ca televizorul să revină spontan la „poziția superioară”.

Pentru a regla înălțimea nu aveți nevoie de instrumente. Puteți face totul fără a fi nevoie să eliberați șuruburile. Pur și simplu „trageți” televizorul în jos sau în sus.

Suporturile la fel sunt foarte diverse în ceea ce privește capacitatea de încărcare, desigur prin standardul VESA, distanța de la perete și designul. Majoritatea dispune de un sistem pentru ascunderea cablurilor.

Vă recomandăm următoarele suporturi reglabile în înălțime: Northbayou F-500, M-94, Northbayou F-200.


Suporturi de tavan pentru TV

Suporturile TV montate pe tavan sunt utilizate atunci când nu este posibil să montați televizorul clasic pe perete. Marea majoritate a acestor suporturi oferă poziționare completă (întoarcere laterală, înclinare, ..). Bineînțeles, dispun și de sisteme de aranjare a cablurilor în interiorul suportului. În funcție de model, după montare este posibilă și reglarea înălțimii televizorului.

Pentru diferite localuri se potrivesc și suporturile pentru mai multe ecrane.

Suporturile diferă prin înălțime, desigur prin capacitatea de încărcare și standardul VESA și design.

Printre suporturile recomandate de noi sunt Northbayou T-560 și Northbayou T-3260.


Stative TV

Stativile  TV de masă înlocuiesc stativele clasice, care sunt incluse în set cu televizorul.  Puteți înlocui suporturile fără griji, pentru a aranja televizorul pe comodă sau pe masa de televizor. 

În cazul acestor stative, trebuie să țineți cont de capacitatea lor de încărcare și de stabilitatea ulterioară a TV. În plus, unele tipuri sunt rotative, astfel puteți roti ecranul lateral. Reglarea înălțimii poate fi, de asemenea, un avantaj. Astfel,  unele standuri permit  2 - 3 poziții de înălțime.

Printre stativele de masă recomandate de noi sunt  FNP1 și FNP2

Dacă știți deja ce suport este potrivit pentru dvs., puteți merge la alegerea suportului și verificarea compatibilității cu televizorul.

Cum să alegi un suport TV și să verificați compatibilitatea


Ați ales deja un televizor și un suport pentru camera de zi? Puteți verifica restul mobilierului în prospectul de vânzare Jysk și puteți obține alte mobilier, cum ar fi o canapea, o masă de cafea și multe altele la prețuri ieftine...


Aveți întrebări?

Noi vă putem ajuta

Spre consultanță!

info@holders.ro