Suport pentru televizor cu braț articulat Holders HS-X5

Suport de top calitate pentru TV - reglabil

179,99 Lei 151,25 Lei fără TVA

Disponibilitatea În stoc
Data de livrare estimată Luni 6.12.2021
VESA VESA od 100x100 mm do 400x400 mm
Capacitate Capacitate 0 - 36.4 kg
Diagonala TV Diagonala TV 32 - 60 "

Recomandăm un produs mai bun

Suport TV modern Holders P-6

Vizualizați

Holders P-6

Suport cu două brațe pentru TV Holders HS-X5


Suport pivotant pentru televizoarele LCD LED și PLAZMA. Recomandat pentru televizoarele cu mărimea de la 32" până la 60" (81 cm până la 152 cm) în dependență de standardul VESA (distanța dintre punctele de fixare).


Suport TV Northbayou SP-500Modelul Holders HS-X5 este echipat cu un sistem de gestionare a cablulurilor, iar televizorul poate fi reglat cu ușurință și după instalare. De asemenea, este inclus un standard VESA extensibil pentru cazul când planificați achiziționarea unui televizor mai mare. Avantajul este de asemenea o distanță minimă de la perete - doar 42 mm. Designul este complet în stil modern. Manipularea suportului este ușoară și neîntreruptă, astfel încât fiecare o va face fără complicații.


Televizorul suspendat poate fi manevrat foarte confortabil. Rotirea laterală este o chestiune de o clipă. În funcție de dimensiunile televizorului, ecranul poate fi rotit până la 75 ° în fiecare parte.


Northbayou SP-500De asemenea, modelul Holders HS-X5 vă permite să ajustați cu ușurință unghiul optim de înclinare al ecranului. Datorită înclinării în jos de până la 10 °, este posibilă instalarea suportului la o înălțime mai mare, iar unghiul de vizualizare va fi în continuare ideal.


NB SP500Construcția superbă a suportului permite ca televizorul să fie împins spre perete până la o distanță de doar 42 mm. Dimpotrivă, distanța maximă de la perete, care poate fi atinsă este de 452 mm.

Northbayou SP-500 TV suport

Suportul, de asemenea, deține un sistem de aranjare a cablurilor, care nu împiedică și nu distrage în jurul televizorului.  Suportul este echipat cu șase capace detașabile, cu care veți prinde cu siguranță cablurile de construcția suportului. 


Suport LCD, LED, PLAZMA TV Northbayou SP-500Suportul TV Holders HS-X5 este potrivit pentru o gamă largă de aplicații datorită gradului înalt de reglabilitate, capacității mari de încărcare și standardului VESA extensibil până la 400x400 mm. Design-ul său frumos și sistemul de cablare ascuns îl fac potrivit pentru utilizare nu doar acasă.Date tehnice

Culoarea Culoarea negru
Capacitate Capacitate 0 - 36.4 kg
Diagonala TV Diagonala TV 32 - 60 "
Determinarea locației Pe perete
Definirea tipului TV Definirea tipului TV LCD, LED, Plasmă
Tip de suport Tip de suport Rotitor (articulat)
Distanța maximă de perete 452 mm
Număr de ecrane Număr de ecrane 1 ecran
Distanța de perete 52 mm
Greutatea produsului Greutatea produsului 4 kg
Înclinare în jos Înclinare în jos 10 °
Înclinare în sus Înclinare în sus 2 °
Corectia suprafetei Corectia suprafetei 3 °
Material Material Oțel
Rotire laterală Rotire laterală 75 °