Haltimo M10-H1 suport pentru laptop desktop

Suport de birou pentru laptop cu reglare laterală și pe înălțime. Design modern și manevrare confortabilă.

379,99 Lei 319,32 Lei fără TVA

buc. +
Adaugă în coș
Capacitate Capacitate 3 - 9 kg

Prin ce e remarcabil

  • Două opțiuni de fixare - menghină sau cu șuruburi
  • Raport preț/performanță excelent
  • Reglarea înălțimii
  • Manevrabilitate confortabilă
  • Sistem de gestionare a cablurilor
  • Stabilitate perfectă
  • Potrivit pentru mișcări frecvente

Northbayou F80-H1 suport pentru laptop F80-H1


Suportul pivotant reglabil pe înălțime pentru notebook, laptop, MacBook și alte dispozitive vă permite să lucrați în picioare sau în poziție așezată.
Suportul este recomandat pentru laptopuri cu o diagonală de 25-43 cm (10,1" până la 17,3") și o greutate cuprinsă între 0,8 și 6,5 kg.
Este necesară greutate minimă de 0,8 kg pentru funcționarea corectă reglajului înălțimii.
Capacitatea totală de încărcare a suportului este de 6,5 kg.


Reglabilitate ușoară

Cu ajutorul celor trei articulații pivotante , puteți roti suportul cu 360° în lateral, regla înălțimea cu 250 mm, îl puteți extinde până la 525 mm, îl puteți înclina în sus sau în jos cu 80° și , de asemenea, puteți folosi funcția de pivotare pentru a înclina laptopul în lateral.

Reglarea înălțimii funcționează corect numai dacă dispozitivul are o greutate cuprinsă între 0,8 kg și 6,5 kg. Rigiditatea ajustării înălțimii este ușor de reglat cu o cheie Allen (în funcție de greutatea laptopului).


Design modern


Suportul vă va încânta prin aspectul său modern, construcția robustă (care garantează o durată de viață lungă) și capacele de cablu pentru a ascunde toate cablurile de care aveți nevoie. Acest lucru asigură un aspect curat pentru suportul în sine și economisește spațiu pe birou.


Instalare ușoară


Suportul pentru laptop poate fi fixat cu o menghină pe marginea unui birou cu lățimea cuprinsă între 10 și 90 mm sau poate fi înșurubat oriunde aveți nevoie.


Datorită reglabilității sale complete, construcției profesionale și designului plăcut, suportul este potrivit pentru o gamă foarte largă de aplicații. Recomandat pentru locuințe, birouri, săli de clasă, spitale, call center-uri, locuri de muncă IT, fabrici și companii.


Northbayou F80-H1 suport pentru laptop F80-H1


Suport de birou de înaltă calitate, conceput pentru notebook, laptop, macbook, cu o capacitate de încărcare de 6,5 kg. Suportul vă permite să fixați ferm laptopul pe structura sa. Dispozitivul de fixare inteligent proiectat împiedică alunecarea computerului de pe suport. Avantajul suportului este posibilitatea de ajustare în aproape orice poziție, deoarece suportul este foarte variabil. Acesta poate fi înclinat, rotit lateral sau ajustat în înălțime. Există, de asemenea, un sistem de gestionare ascunsă a cablurilor.


Suportul poate fi rotit în mod convenabil în lateral cu ajutorul a trei articulații pivotante. În plus, ultima articulație este complet rotativă în jurul axei sale (funcție de pivot) și poate fi, de asemenea, înclinată. Un alt mare avantaj al Northbayou F80-H1 este posibilitatea de ajustare a înălțimii. Pentru ca reglarea înălțimii să funcționeze corect, greutatea laptopului sau a altui dispozitiv atașat trebuie să fie cuprinsă între 0,8 kg și 6,5 kg.


Construcția suportului este rezistentă și durabilă, astfel încât este recomandat pentru locurile în care va fi necesară o manipulare frecventă. Designul suportului este complet într-un stil modern , de lux - nu există lipsă de elemente decorative. Prin urmare, îl recomandăm clienților care apreciază calitatea și aspectul în același timp.Date tehnice

Înclinare în sus La câte grade poate fi înclinat ecranul în sus 80°
Material Material Oțel
Rotire laterală Rotire laterală 360°
Greutatea minimă a dispozitivului 2 kg
Culoarea Culoarea Negru
Greutatea produsului Greutatea produsului 2.6 kg
Înclinare în jos Înclinare în jos 80°
Tip de suport Ce tip de suport sau suport este acesta Rotitor (articulat), Reglabil (în înălțime)
Determinarea locației Locul în care bunurile pot fi instalate (utilizate) Pe masă
Raza de ajustare a înălțimii În ce interval poate fi manipulat televizorul suspendat în înălțime. 250 mm
Capacitate Capacitate 3 - 9 kg