Suport de perete pentru mobil HS-2404

Suport universal pentru telefon mobil sau tabletă cu montare pe perete. Capacitate de încărcare 5 kg, culoare albă.

29,00 Lei 24,37 Lei fără TVA

buc. +
Adaugă în coș

Prin ce e remarcabil

  • Capacitate de încărcare 5 kg
  • Design modern
  • Universal
  • Nu sunt necesare instrumente de instalare
  • Instalare ușoară și rapidă

Suport de perete pentru mobil HS-2404

Suport practic pentru telefonul mobil sau tabletă cu montare pe  perete, sticlă sau altă suprafață. Suportul poate fi folosit pentru telefonul mobil, tabletă, cititor de cărți sau alt dispozitiv. Este complet versatil și pentru instalare nu aveți nevoie de instrumente.

Spatele suportului este echipat cu o suprafață autoadezivă, pe care o puteți lipi confortabil pe perete (gresie de bucătărie, lemn, ...). Nu este nevoie să găuriți în perete, instalarea este foarte rapidă.

Univerzální nástěnný držák na mobil HS-2404


Suprafața interioară a suportului este echipată cu suprafață antiderapantă, care asigură siguranța și previne căderea dispozitivului din suport. Grosimea maximă a telefonului mobil trebuie să fie de 14 mm.


Držák na telefon na stěnu HS-2404


Suportul oferă o gamă largă de utilizări în fiecare gospodărie. Îl puteți folosi în dormitor, baie sau chiar în bucătărie atunci când gătiți.

Datorită părții din spate sofisticate, este posibil să înfășurați, cablul de alimentare între partea instalată pe perete și partea care ține  mobilul.


Nástěnný držák na tablet HS-2404Date tehnice

Producător Haltimo
Culoarea Culoarea Alb
Locația Pe perete
Výrobce mobilního telefonu/tabletu Samsung, Lenovo, HTC, Apple iPhone, LG, Huawei, Asus, Nokia, Xiaomi, universal, Apple iPad, Acer, Realme, Motorola, OnePlus, Sony, Honor
Distanța de perete Aceasta este distanța suportului față de perete atunci când este pliat (distanța minimă a suportului față de perete). 14 mm
Determinarea locației Locul în care bunurile pot fi instalate (utilizate) Pe perete
Capacitate Capacitate 5 kg