Suport pentru tabletă de masă HS-1020

Suport fix pentru tabletă sau telefon mobil pentru a fi așezat pe o masă sau pe pat. Pivotare, înclinare și înălțime reglabilă

139,00 Lei 116,81 Lei fără TVA

buc. +
Adaugă în coș
Lățimea minimă a dispozitivului Cea mai mică lățime posibilă pe care o poate avea dispozitivul pe care doriți să îl plasați în suport (suport,...) 112 mm
Lățimea maximă a dispozitivului Cea mai mare lățime posibilă pe care o poate avea dispozitivul pe care doriți să îl așezați în suport (suport,...) 225 mm

Prin ce e remarcabil

  • Construcție solidă
  • Manipulare ușoară
  • Universal
  • Rotație portret și peisaj
  • Instalare rapidă
  • Lungimea maximă a brațului 750 mm

Recomandăm un produs mai bun

Suport de masă sau de telefon mobil HS-263

Vizualizați

Doar 30,00 Lei mai mult.

Suport de tabletă pentru pat HS-263

Suport de masă pentru tabletă sau telefon mobil HS-1020


Suport de înaltă calitate pentru tablete, telefoane mobile sau alte dispozitive de la 4" la 12,9". Suportul poate fi montat pe un birou, pe pat sau în alt loc potrivit.

Vă puteți seta în mod convenabil tableta sau telefonul în poziția dorită în cel mai scurt timp. Suportul permite rotația laterală, reglarea înălțimii, înclinarea și rotația în jurul axei sale. 


Extensie minimă de montare: 112 mm
Extensie maximă a atașamentului: 225 mm
Grosimea maximă a mesei: 47 mm


Complet rotativ și reglabil


Gama largă de ajustare permite aproape orice poziție. Puteți roti în mod convenabil tableta montată în orientarea portret sau peisaj, în funcție de nevoile dumneavoastră. Reglarea înălțimii este, de asemenea, facilă - mutați suportul în sus sau în jos fără niciun instrument.


Universal 


Suportul este complet universal și poate fi utilizat atât pentru tabletă, cât și pentru telefonul mobil. Singura limitare este extinderea sa. Lățimea tabletei (înălțimea mobilului) trebuie să fie cuprinsă între 112 și 225 mm. Astfel, puteți plasa orice marcă de telefon sau tabletă în suport. 


Plasament oriunde


Datorită posibilității de fixare pe lateral, suportul poate fi atașat și la un pat, de exemplu. Vă puteți plasa cu ușurință telefonul mobil sau tableta aproape oriunde. 


Spațiu pentru încărcare


În cazul în care tableta sau telefonul trebuie încărcat, suportul este pregătit pentru această opțiune. Orificiul de încărcare se află la ambele capete ale suportului. Astfel, puteți conecta un încărcător fără nicio problemă. 


Atât în portret, cât și în peisaj


Datorită balamalei complet rotative, puteți roti tableta sau telefonul la înălțimea sau lățimea dorită. Rotația în jurul axei sale nu este restricționată.


Instalare ușoară


Suportul este rapid și ușor de instalat. În cel mai scurt timp, îl puteți utiliza, atașați tableta sau telefonul mobil și începeți imediat să vizionați emisiunile preferate, de exemplu pe YouTube.


Designul stabil și robust este, de asemenea, potrivit pentru copii, de exemplu. Este ușor de poziționat și ferm atunci când este atins în mod regulat. 

Suportul își găsește o aplicare largă nu numai în casă, ci și în birouri și în alte locuri.
Date tehnice

Producător Haltimo
Înclinare în sus La câte grade poate fi înclinat ecranul în sus 90°
Výrobce mobilního telefonu/tabletu Samsung, Lenovo, HTC, Apple iPhone, LG, Huawei, Asus, Nokia, Xiaomi, universal, Apple iPad, Acer, Realme, Motorola, OnePlus, Sony, Honor
Înclinare în jos Înclinare în jos 90°
Rotire laterală Rotire laterală 360°
Culoarea Culoarea Negru
Lățimea minimă a dispozitivului Cea mai mică lățime posibilă pe care o poate avea dispozitivul pe care doriți să îl plasați în suport (suport,...) 112 mm
Lățimea maximă a dispozitivului Cea mai mare lățime posibilă pe care o poate avea dispozitivul pe care doriți să îl așezați în suport (suport,...) 225 mm
Tip de suport Ce tip de suport sau suport este acesta Reglabil (în înălțime)
Determinarea locației Locul în care bunurile pot fi instalate (utilizate) Pe masă, Pentru pat

Aveți întrebări?

Noi vă putem ajuta

Spre consultanță!

info@holders.ro