Suport pentru telefon mobil HS-1002

Trepied din spumă pentru telefoane și aparate foto

19,90 Lei 16,72 Lei fără TVA

buc. +
Adaugă în coș
Înălțimea maximă a dispozitivului Înălțimea maximă posibilă pe care dispozitivul pe care doriți să îl așezați în suport (suport,...) poate fi 90 mm

Prin ce e remarcabil

  • Capturați oriunde
  • Stabilitate excelentă
  • Complet reglabil
  • Design modern
  • Pentru cele mai bune fotografii

Recomandăm un produs mai bun

Suport pentru telefon HS-1000

Vizualizați

Doar 4,09 Lei mai mult.

Suport pentru telefon mobil HS-1000

Suport universal pentru telefoane mobile și aparate foto HS-1002 - negru

 

Suport reglabil pentru telefoane mobile, tablete mai mici, aparate foto sau camere video. Articulațiile pivotante permit fixarea în diverse locuri (stâlpi, copaci, ....) și ajustarea în poziția ideală pentru fotografiere sau filmare.


Lungimea brațului: 140 mmSuportul are un accesoriu reglabil care ține telefonul sau alt dispozitiv ferm datorită unui arc. Astfel, nu există niciun risc de cădere de pe suport sau de alte deteriorări.

Suportul pentru telefonul mobil poate fi deșurubat în mod convenabil de pe suport și un telefon sau un alt dispozitiv (de exemplu, un aparat foto mai mic) poate fi atașat la acesta.


Articulațiile pivotante fac ca reglarea în poziția optimă să fie o chestiune de momente. De asemenea, articulația pivotantă principală poate fi blocată în poziția dorită. Acest lucru vă permite să înclinați sau să rotiți pentru imagini și mai bune.


Standul are o gamă foarte largă de utilizări într-o varietate de locații și pentru o varietate de echipamente. Datorită reglabilității complete, puteți monta suportul aproape oriunde și îl puteți seta în poziția ideală pentru cea mai bună fotografie. Fotografiile tale capătă o nouă dimensiune.


Date tehnice

Producător Haltimo
Culoarea Culoarea Negru
Výrobce mobilního telefonu/tabletu Samsung, Lenovo, HTC, Apple iPhone, LG, Huawei, Asus, Nokia, Xiaomi, universal, Acer, Realme, Motorola, OnePlus, Sony, Honor
Greutatea produsului Greutatea produsului 0.06 kg
Înălțimea maximă a dispozitivului Înălțimea maximă posibilă pe care dispozitivul pe care doriți să îl așezați în suport (suport,...) poate fi 90 mm