Suport reglabil HS-0199-1

Suport TV cu înclinare și rotire laterală

129,00 Lei 108,40 Lei fără TVA

buc. +
Adaugă în coș
Diagonala TV Diagonala TV 37 - 70" (94 - 177.8 cm)
VESA Standardul VESA (sau, de asemenea, standardul VESA) este desemnarea distanței dintre găurile de montare (lățime x înălțime) de pe spatele televizorului pentru montarea suportului. Valorile listate sunt cele suportate de suportul specificat (stand) od 75x75 mm do 600x400 mm
Capacitate Capacitate 35 kg

Cum să alegeți un suport pentru TV?

Suport rotitor pentru TV  HS-0199-1


Suport TV proiectat pentru televizoarele LCD, LED, OLED, 3D, PLASMA, curbate și altele. Recomandat pentru diagonale de la 37" până la 70" (de la 93 cm până la 177 cm), care acceptă standardele VESA (distanțare a găurilor de montare) 75x75 mm până la 600x400 mm. Capacitatea de încărcare  a suportului este de 35 kg.


Suport reglabil HS-0199-1


Datorită construcției puternice și durabile, nu apare joc  și este garantată o durată de viață îndelungată. Cele trei articulații pivotante vă permit să setați poziția dorită a televizorului- de exemplu, chiar și în colțul camerei. De asemenea, veți  fi încântați de posibilitatea de înclinare a  ecranului cu până la 18 °, ceea ce este o valoare excelentă. La fel este posibilă  înclinarea în sus până la 5 °.


Televizorul poate fi îndepărtat de la perete la o distanță de la 105 mm până la 429 mm. Pentru televizoarele mai mici de până la 37 " este posibilă rotirea până la poziția perpendiculară pe perete.


Pachetul include șuruburi, dibluri, șaibe pentru instalarepentru televizor. De culoare neagră.Suportul HS-0199-1 este potrivit pentru atârnarea tuturor televizoareleor și monitoarelor, care au greutatea până la 35, și acceptă standardele VESA conform tabelului de mai jos. Puteți atârna atât televizoare clasice plate, cât și curbate sau monitoare.

Diagonala recomandată nu este esențială, este doar orientativă. 


Standardul VESA este distanțarea găurilor de montaj pentru montarea suportului pe televizor.

Date tehnice

Producător HS
Rotire laterală Rotire laterală 90°
Greutatea produsului Greutatea produsului 5 kg
Definirea tipului TV Definirea tipului TV LCD, LED, Plasmă, Curbat
Material Material Oțel
Înclinare în sus La câte grade poate fi înclinat ecranul în sus
Înclinare în jos Înclinare în jos 18°
Diagonala TV Diagonala TV 37 - 70" (94 - 177.8 cm)
Distanța de perete Aceasta este distanța suportului față de perete atunci când este pliat (distanța minimă a suportului față de perete). 105 mm
Distanța maximă de perete Distanța maximă la care poate fi fixat suportul de la perete. Extensie maximă a brațului 429 mm
Tip de suport Ce tip de suport sau suport este acesta Rotitor (articulat)
Determinarea locației Locul în care bunurile pot fi instalate (utilizate) Pe perete
Capacitate Capacitate 35 kg

Potrivit pentru dispozitivele mărcilor

Potrivit pentru dispozitivele mărcilor

VESA

Standardul VESA (sau, de asemenea, standardul VESA) este desemnarea distanței dintre găurile de montare (lățime x înălțime) de pe spatele televizorului pentru montarea suportului. Valorile listate sunt cele suportate de suportul specificat (stand)

Aveți întrebări?

Noi vă putem ajuta

Spre consultanță!

info@holders.ro