Cum să alegeți un suport pentru telefonul mobil

Alegerea unui suport pentru telefonul mobil este o chestiune simplă. În cele mai multe cazuri, este necesar doar să luați în considerare dimensiunile telefonului și, de asemenea, să înțelegeți ce așteptați de la suport și unde doriți să plasați telefonul mobil (suportul).


În mașină

Suporturile pentru telefoane auto permit o fixare ușoară și sigură. Suportul este de mare ajutor atunci când se utilizează handsfree sau GPS. Există mai multe tipuri de suporturi pe care le puteți utiliza. De asemenea, utilizarea unui suport sporește siguranța la volan.

Suporturile pentru grilă oferă o fixare ușoară și sigură, deoarece nu obstrucționează vederea șoferului asupra vehiculului. Unele suporturi oferă, de asemenea, opțiunea de a se roti sau de a se înclina. Fixarea telefonului este rezolvată prin extinderea brațelor, care, datorită unui resort, se prind împreună după ce telefonul este atașat și îl țin ferm. Alte opțiuni de fixare sunt labele extensibile sau magneții.


O altă opțiune pentru amplasarea suportului pentru telefon în mașină este sticla. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de faptul că nu veți avea o vizibilitate prea redusă din vehicul - trebuie să alegeți un amplasament care să nu compromită siguranța la volan. Unele tipuri de suporturi de sticlă sunt, de asemenea, echipate cu un braț scurt, astfel încât suportul poate fi reglat. 

Din nou, în cele mai multe cazuri, atașarea telefonului este rezolvată prin intermediul pachetelor extensibile. Atunci când alegeți, trebuie să acordați atenție dimensiunii telefonului (în special lățimea acestuia), astfel încât, în cazul labei extensibile, spațiul dintre ele să fie suficient pentru telefon.

Suport de telefon mobil pentru sticlă


Pe bicicletă  

Suporturile pentru biciclete sunt un accesoriu excelent pentru mersul pe bicicletă. Datorită acestora, vă puteți ține telefonul sub control în orice moment și puteți urmări, de exemplu, o aplicație mobilă pentru alergare, pentru ciclism, pentru a asculta muzica preferată sau pentru a utiliza GPS-ul. Poziționarea pe ghidon este sigură și confortabilă. Cu ajutorul unui șurub de strângere, suportul este fixat ferm pe ghidon - astfel încât nu există niciun pericol ca suportul să cadă. 

Din nou, cu ajutorul zăvorilor extensibili, suportul se extinde la dimensiunea necesară pentru a susține telefonul. Același lucru ca și în cazul celor anterioare, trebuie să vă asigurați că zăvoarele sunt suficient de late în funcție de lățimea telefonului. Unele tipuri de suporturi oferă, de asemenea, o bandă elastică pentru o mai mare siguranță, care asigură o mai mare stabilitate pe suport. 

 HS-1102 suport de telefon mobil pentru bicicletă


Pe masă, pe perete,...

În prezent, este posibil să se monteze un telefon mobil aproape oriunde. Suporturile de masă cu braț sunt din ce în ce mai populare. Brațul vă permite să așezați telefonul într-o poziție confortabilă pentru a scrie sau a viziona videoclipuri. Aproape de la sine înțeles că există deja diverse suporturi, care sunt 99% universale și servesc pentru o eliminare eficientă și elegantă a telefonului. 

Suporturile de perete au devenit, de asemenea, mai populare în ultima vreme. Aceste suporturi vă permit să introduceți telefonul (sau tableta, în funcție de dimensiune) și să vizionați videoclipuri sau să urmăriți o rețetă fără să vă folosiți mâinile în timp ce gătiți. 

Suport pentru tabletă de masă HS-2005


În concluzie  

Este o exagerare să spunem că suporturile pentru telefoane mobile sunt destul de universale. Singura limitare este extensibilitatea maximă a brațelor la unele tipuri (menționată mai sus). Datorită greutății reduse a telefoanelor mobile, nu este necesar să ne ocupăm de capacitatea de încărcare a suporturilor. Prin urmare, este important să înțelegeți ce vă așteptați de la titular și dacă acesta este potrivit pentru.


În cazul în care nu sunteți sigur de alegerea dvs. sau pur și simplu nu aveți timp să studiați, vă rugăm să ne contactați. Vom face cu plăcere și rapid o ofertă cu mai multe tipuri de suporturi pentru dumneavoastră. Contactați-ne la info@holders.ro

Aveți întrebări?

Noi vă putem ajuta

Spre consultanță!

info@holders.ro