Cum să aflați tipul de televizor

Unde pot găsi numele televizorului?

Aveți un televizor, de exemplu un Samsung, și doriți să obțineți suportul original pentru televizor pentru acesta, dar nu știți ce suport să alegeți? 

Există două moduri de a alege un suport, după numele televizorului sau, dacă nu puteți afla, după standardul VESA și greutatea televizorului. Citiți articolul despre cum să alegeți un suport pentru televizor.

Dacă doriți să alegeți un suport după numele televizorului, trebuie să îl găsiți mai întâi, de obicei vine sub o formă precum "Samsung UE55TU8072" și îl veți găsi:

1. Pe eticheta de pe partea din spate a televizorului

Fiecare televizor este însoțit de o etichetă pe care puteți găsi detaliile de fabricație ale televizorului respectiv. Modelul, tipul sau numărul de serie, pe care îl găsiți pe eticheta de pe spatele televizorului. Nu va dura decât câteva minute și veți ști de ce aveți nevoie. Cu toate acestea, dacă eticheta nu mai este lizibilă, există încă o mulțime de modalități de a afla.


2. În factură

Cu fiecare articol, veți primi o factură care conține informații importante despre produs. Cu toate acestea, mulți oameni aruncă factura după ce expiră garanția, dar, uneori, o mai puteți găsi în poștă. 

3. Instrucțiuni

În acest caz, vă recomandăm să citiți instrucțiunile, veți găsi tot ce trebuie să știți și în ele. 

4. Pe cutie

Un alt sfat unde poate fi indicată este cutia originală a produsului. 


Dacă v-ați cumpărat televizorul online, încercați să introduceți "Samsung 55" (sau altă diagonală) în browserul de internet și încercați să căutați modelul dumneavoastră.

Dacă tot nu găsiți răspunsul, puteți găsi parametrii în setările televizorului inteligent, folosind un cod QR pe care trebuie doar să-l scanați în telefon. Sau căutați: Meniu > Asistență > "Contactați Samsung" sau "Despre acest televizor".

După ce ați găsit numele, introduceți-l în filtrul "Nume televizor" pentru a vedea suporturile adecvate pentru televizorul dvs. Dacă încă nu sunteți sigur ce suport să alegeți, trimiteți un e-mail la info@holders.ro.


Aveți întrebări?

Noi vă putem ajuta

Spre consultanță!

info@holders.ro